MENU

Bell Schedule

LONGWOOD HIGH SCHOOL
DAILY TIME SCHEDULE
2020 – 2021
__________________________________________________

Teachers Day: 7:00 a.m.  -  2:00 p.m.

Bus Arrival: 6:50 a.m. - 6:55 a.m.


Period 1: 40 minutes +3 minutes - 7:05 - 7:48

Period 2: 40 minutes, from 7:52 - 8:32 

Period 3: 40 minutes, from 8:36 - 9:16

Period 4: 40 minutes, from 9:20 - 10:00

Period 5: 40 minutes, from 10:04 - 10:44

Special Career Education BOCES Bus Departure: 10:45

Longwood Career Center Bus Departure (Yaphank): 10:45

Period 6: 40 minutes, from 10:48 - 11:28

Career and Technical Education BOCES Bus Departure: 11:33

Period 7:  40 minutes, from 11:32 - 12:12

Early Bus Departure: 12:16

Period 8:  40 minutes, from 12:16 - 12:56

Period 9: 40 minutes, from 1:00 - 1:40

Dismissal Bus Departure: 1:45

Activity Period: 2:00 - 3:00

Activity/BOCES Bus Departure: 3:10

Website by SchoolMessenger Presence. © 2020 Intrado Corporation. All rights reserved.